Home

Nieuwe achtbaan Walibi heet 'Untamed'

Nieuwe achtbaan Walibi heet 'Untamed' Biddinghuizen - 30 oktober 2018.  Tijdens de laatste openingsavond van Walibi Holland van dit seizoen werd zondag de naam van de nieuwe achtbaan bekend gemaakt. De hybride achtbaan die Walibi Holland opent op 1 juli 2019 krijgt de naam 'Untamed'.

Afgelopen voorjaar werd bekend dat Walibi Holland de achtbaan Robin Hood gaat ombouwen tot een hybride achtbaan, dit in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Rocky Mountain Constructions (RMC). In september begon RMC al met de eerste voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe achtbaan.

Op de laatste avond van dit seizoen kreeg de houten achtbaan Robin Hood een afscheidsavond onder het thema 'Hout en Nieuw'. Nadat enkele bezoekers de kans hadden om nog een laatste rit te maken in de houten achtbaan, maakte directrice Mascha van Till de nieuwe naam bekend. "Untamed is de perfecte naam voor deze ride", aldus Van Till. "Het betekent ongetemd, wild en ruig. Precies de woorden die de nieuwe ride omschrijven, een supertoffe achtbaan die z'n weerga niet kent. Een unieke baan waarvan we heel blij zijn dat deze in Walibi Holland komt te staan. Ik kijk nu al uit om in juli volgend jaar een rit te kunnen maken!"

Mascha van Till bij de onthulling van de naam

Opening 1 juli
Walibi Holland is komend seizoen geopend vanaf 6 april. De achtbaanliefhebbers moeten nog heel even wachten op de nieuwe ride, want de opening van 'Untamed' is gepland op 1 juli 2019. Hoe de achtbaan er precies uit komt te zien zal de komende maanden bekend worden gemaakt via de social-media kanalen en website van Walibi Holland.

Redactie BHZNet.nl / Walibi Holland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat