Home

Diverse Biddinghuizer bedrijven genomineerd voor ondernemersprijzen

Diverse Biddinghuizer bedrijven genomineerd voor ondernemersprijzen Biddinghuizen - 10 december 2018.  Afgelopen donderdag vond in De Rede van Dronten de maandelijkse businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek plaats. Deze keer had deze samenkomst een feestelijk karakter, want de genomineerden voor de ondernemersverkiezingen werden bekendgemaakt. Onder de genomineerden zitten een aantal bedrijven uit Biddinghuizen.

De ondernemersvereniging kiest sinds de bedrijfskringen uit de drie dorpen samengingen in 2006/2007 een onderneming van het jaar uit één van de drie kernen. Doorgaans zijn er drie genomineerden voor de 'hoofdprijs'; uit deze drie wordt op het nieuwjaarsfeest van de ondernemersvereniging de winnaar bekendgemaakt. Sinds vorig jaar zijn er extra prijzen. Naast de toponderneming van het jaar worden ook een detaillist van het jaar en een talent van het jaar gekozen.

Genomineerden
Onder de genomineerden voor Toponderneming van het jaar 2018 zitten Van Werven Plastic Recycling en BeachclubNu uit Biddinghuizen. Anno2000 Tuinen is in die categorie het enige bedrijf uit Dronten. Voor Detaillist van het jaar zijn, naast Keurslager Klaver uit Dronten, ook Boekenhuys Van der Walle en Bakkerij Tietema in de race. De drie genomineerde talenten van het jaar komen alle uit Dronten.

De prijzen worden uitgereikt tijdens het nieuwjaarsfeest van de ondernemersvereniging op 5 januari 2019.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat