Home

Flevonice woensdag weer open

Flevonice woensdag weer open Biddinghuizen - 11 december 2018.  De landelijke schaatswedstrijden, die dinsdagavond op Flevonice op het programma stonden, zijn afgelast. De openluchtkunstijsbaan in Biddinghuizen is door de regen, de wind en de hoge temperaturen nog altijd niet begaanbaar.

Volgens Flevonice is met name de harde wind de reden dat de ijsvloer nog altijd niet goed genoeg is. Eerder vandaag meldde adjunct-directeur Kristel Pinkster nog bij Omroep Flevoland dat de weersvoorspellingen voor de komende dagen echter wel goed zijn en dat de ijsbaan mogelijk woensdag of donderdag alsnog open kan. Zojuist werd bekend dat deze aanstaande woensdag inderdaad open gaat.

Het schaatsseizoen zou eigenlijk op 1 december worden geopend. Volgens Flevonice zorgt de vertraging voor een behoorlijke financiële tegenvaller en wordt het geduld van de schaatsliefhebbers behoorlijk op de proef gesteld.

Wie woensdag wil schaatsen, kan voor vertrek nog controleren op http://www.flevonice.nl of de ijsbaan inderdaad open is.

Bron: Omroep Flevoland / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat