Home

Flevostrand ontvangst felicitaties van wethouder

Flevostrand ontvangst felicitaties van wethouder Biddinghuizen - 21 december 2018.  Molecaten camping Flevostrand in Biddinghuizen heeft onlangs van de ANWB de maximale vijf sterren gekregen bij de ANWB campinginspectie die de organisatie jaarlijks houdt. Daarmee mag Flevostrand zich meten met de allerbeste kampeerterreinen. Vanochtend reikte wethouder Irene Korting een taart uit aan Molecaten om ze met dit predikaat te feliciteren.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

De score van een camping wordt weergegeven in sterren, waarbij het maximaal haalbare vijf sterren is. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Molecaten: "Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen". Naast Flevostrand horen van Molecaten ook Bosbad Hoeven en Wijde Blick (Renesse) maken sinds december 2016 deel uit van deze lijst.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat