Home

MudRaise tegen slavernij op 22 juni bij Flevonice

MudRaise tegen slavernij op 22 juni bij Flevonice Biddinghuizen - 8 februari 2019.  Op zaterdag 22 juni organiseert International Justice Mission (IJM) de MudRaise. Een parcours voor doorzetters over 3, 6, 9 of 18 km op het parcours van Flevonice in Biddinghuizen. Met het evenement wordt geld ingezameld voor de strijd tegen slavernij. In 2018 was de eerste editie van het evenement.

"Wereldwijd leven meer dan 40 miljoen mensen in slavernij", schrijft de organisatie op de speciale website MudRaise.nl. "Kinderen, vrouwen en mannen. Mishandeld, misbruikt, miskend. Slavernij is het gebruik van leugens en geweld om een ander te dwingen te werken voor geen of weinig geld. Onder hen kinderen van nog geen vier jaar oud die gewelddadig worden uitgebuit. Alleen samen maken we een einde aan slavernij".

Deelnemers kunnen bij aanmelding een verhaal kiezen van clienten van IJM die bevrijd zijn uit slavernij. Deelnemers geven daarnaast op welke afstand ze willen afleggen. Het doel is per deelnemer om 3.300 in te zamelen; de kosten van een gemiddelde reddingsactie. Deelnemen kan individueel of met een team.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://mudraise.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat