Home

Pinksterconferentie Opwekking 2019 – Dieper met de Geest

Pinksterconferentie Opwekking 2019 – Dieper met de Geest Biddinghuizen - 23 mei 2019.  Van 7-10 juni organiseert Stichting Opwekking voor de 49e keer de jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit jaar is het thema 'Dieper met de Geest'.

In de loop der tijd is deze conferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast. De programma's voor alle leeftijden zijn gratis toegankelijk.

Dieper met de Geest
Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. Ruben Flach, directeur: 'We verlangen ernaar om tijdens het pinksterweekend mensen mee te nemen in een boodschap die verdieping brengt in hun geestelijk leven. We willen mensen bemoedigen en aansporen om Dieper te gaan, door en met de Heilige Geest. Jezus heeft immers de kerk (mensen) gekozen om hoop te verkondigen en die hoop invulling te geven: niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu. Als we ervoor kiezen om ons over te geven aan God zullen we ontdekken wat Hij in ons en door ons wil doen voor de mensen om ons heen.'

Programma's voor alle leeftijden
Naast de programma's voor volwassenen is er ook een gevarieerd programma-aanbod rondom het conferentie-thema voor andere bezoekers. Het jongerenprogramma heeft het thema 'Deeper' meegekregen en zoomt in op dichterbij Jezus leven en meer helderheid daardoor in alledaagse situaties.

Bij de tieners staat alles in het teken van 'Focus' omdat, wanneer Jezus in het centrum van ons leven staat, dit elk aspect van ons leven beïnvloedt. En ook op het Kinderplein en in de Bijzondere Mensen Tent, voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat het over een ontmoeting met de levende God.

Kijk voor meer informatie op: https://www.opwekking.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat