Home

Arrow Rock Festival blikt terug en houdt tribute

Arrow Rock Festival blikt terug en houdt tribute Biddinghuizen - 12 juni 2019.  Eenmalig, in 2007, is het Arrow Classic Rock festival georganiseerd op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen. Het festival, dat in totaal zes edities kende, organiseert een Tribute & Memory Lane volgend jaar in Zwolle.

De tribute die in januari 2020 wordt gehouden in de IJsselhallen in Zwolle programmeert diverse tribute bands, zoals The Scopyons (The Scorpions), Dizzy Lizzy (Thin Lizzy), Snaggletoöth (Motörhead). De voorverkoop voor het festival start aanstaande zaterdag.

Terugblik
De eerste vier edities van het Arrow Rock Festival werden gehouden in Lichtenvoorde, Gelderland. Daarna verhuisde het festival eenmalig naar Biddinghuizen om in 2008 de laatste editie te beleven in het Goffertpark in Nijmegen. Het jaar 2007 was hoe dan ook een festivaljaar voor Biddinghuizen. Naast Lowlands en Opwekking stonden dat jaar ook Arrow Rock en Fields of Rock in Biddinghuizen (en Automaxx en het Mega Truck festival). Op Arrow Rock speelden destijds Aerosmith, Toto, ZZ Top en The Scorpions.

De speciale editie van het festival in 2020 is er mede op gericht oud-bezoekers herinneringen te laten ophalen aan het festival. Kijk voor meer informatie en tickets op https://arrowrockfestival.com/.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat