Home

Walibi start kinderprogramma voor Halloween

Walibi start kinderprogramma voor Halloween Biddinghuizen - 1 augustus 2019.  Walibi Holland in Biddinghuizen begint dit jaar met een kindvriendelijke variant van de Halloween Fright Nights. Het concept krijgt de naam Spooky Days. Dat meldt het attractiepark.

Rondom Halloween in oktober verandert het park al enkele jaren de attracties in extra spannende attracties. Ook zijn er shows met een eng thema. Vanaf dit jaar kunnen kinderen onder de 12 ook terecht in het park. Op dezelfde dagen als de Halloween Fright Nights, maar dan overdag. De Spooky Days worden daarnaast ook in de herfstvakantie gehouden. Daarmee duurt het evenement in totaal 19 dagen.Speciale badge
Er zijn 3 zogeheten scare zones, waar acteurs achter de kinderen aanlopen, en een speciaal spookhuis. Kinderen die niet benaderd willen worden door de acteurs, kunnen een speciale badge dragen. De bekende mascotte Eddy de Clown wordt tijdens de Spooky Days vervangen door de iets minder enge Daysee. Ze is volgens Walibi wel net zo gek als Eddy.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat