Home

24Kika brengt bijna 75.000 euro op

24Kika brengt bijna 75.000 euro op Biddinghuizen - 9 september 2019.  Afgelopen vrijdag en zaterdag werd op de skeelerbaan bij Flevonice 24Kika gehouden: een sponsorevenement om geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Dat het evenement 's nachts even moest worden stilgelegd door buien, mocht de pret niet drukken, want na 24 uur was een bedrag van 74.141 opgehaald.

Waar het vorig jaar nog stralend weer was, lag Biddinghuizen nu vaak gehuld in een grijze lucht. Een fikse stortbui zorgde aan het begin van de nacht nog voor grote plassen op het parcours en een korte onderbreking van anderhalf uur, maar met hoofdlampjes op en regenkleding aan werd er daarna weer doorgereden. "Het was weer een enerverende editie met wind, regen én zon", schrijft Schaatsen.nl in een sfeerverslag. "Zoals gehoopt eindigde zaterdag met zonneschijn."

De inschrijving voor deze zestiende editie van 24Kika was ongeveer gelijk aan vorig jaar. Wel ontbrak er een groot jeugdteam, waardoor ook de opbrengst wat lager uitviel. Lees het verslag op schaatsen.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat