Home

Elfstedentocht 4Kids bij Flevonice

Elfstedentocht 4Kids bij Flevonice Biddinghuizen - 7 januari 2020.  Op zondag 16 februari vindt alweer de vijfde editie van de Elfstedentocht4Kids plaats op de 2,5 kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Doe samen met jouw ouder(s), vriende of schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen. En dat met op de achtergrond coole muziek en een professionele speaker die je aanmoedigt bij je schaatsrondjes.

Verzamel zoveel mogelijk stempels
Tijdens de Elfstedentocht4Kids ga je rondjes schaatsen en verzamel je binnen twee uur zoveel mogelijk stempels op jouw stempelkaart. Langs de ijsbaan vind je in totaal drie stempelposten waar jij jouw stempels kan verzamelen. Natuurlijk is het niet verplicht om twee uur lang te schaatsen, maar we vinden het wel cool als je gaat proberen jouw records te verbreken. Na de finish ontvang je een certificaat met daarop jouw prestatie.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is gratis.

Aanmelden
Aanmelden voor de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids kun je doen tot vrijdag 14 februari 2020 op de website van Flevonice.

Er zijn maximaal 1.000 tickets beschikbaar.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat