Home

Sprekers hoofdprogramma 50ste Pinksterconferentie bekend

Sprekers hoofdprogramma 50ste Pinksterconferentie bekend Biddinghuizen - 4 februari 2020.  De hoofdsprekers van de 50ste Pinksterconferentie, welke wordt gehouden van 29 mei t/m 1 juni, zijn bekend. Vorige week heeft Ruben Flach, algemeen directeur van Opwekking, op Groot Nieuws Radio aangekondigd wie er tijdens deze jubileumeditie van de Pinksterconferentie op het hoofdpodium staan. De sprekers werken het jaarthema 'Het komt door ZIJN naam' uit in diverse samenkomsten.

Op vrijdagavond bijt Joseph Dimitrov het spits af, gevolgd door Nelinda Troost op zaterdagmorgen. In de middag is er een jubileumfeest ter gelegenheid van de 50ste Pinksterconferentie, en Ron van der Spoel spreekt 's avonds. Zondagmorgen is het woord aan Henk Stoorvogel en 's avonds is er een avondmaalsdienst met gebed voor zieken o.l.v. Ruben Flach en David de Vos. Als laatste spreker geeft Tiemen Westerduin op maandagmorgen acte de présence.Weekend- en daggasten
Pinksterconferentie Opwekking vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Er is voor iedere leeftijdsgroep een programma, voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijklerenden is er een apart programma. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein; individueel, met het gezin of samen als kerk of gemeente. Er zijn kosten aan verbonden en het is nodig om je daarvoor van tevoren te registreren. Nog eens tienduizenden mensen bezoeken de conferentie als daggast. De programma's zijn gratis toegankelijk; als daggast betaal je alleen de parkeerkaart.

Klik hier om aan te melden voor Opwekking als weekend-kampeerder.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat