Home

Walibi Holland weer open

Walibi Holland weer open Biddinghuizen - 25 mei 2020.  Pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen heeft de deuren weer geopend. Het park wilde na de winterstop op 4 april al open gaan, maar door de coronamaatregelen is dat uitgesteld. Naast het park is ook vakantiepark Walibi Village open.

Bij de deur stonden al vroeg de eerste bezoekers klaar. Een groepje vrienden heeft sinds vorig jaar een abonnement voor het park en kwam expres vroeg zodat ze als eerste naar binnen konden. "We hebben er wel weer zin in dat het park losgaat." Ze kijken vooral uit naar Untamed, de nieuwste achtbaan van Walibi Holland.

Op de bonnefooi naar het park gaan, zit er niet in. Het is verplicht om online een kaartje te reserveren. Zo kan het park goed zien hoeveel bezoekers er op het park afkomen.

Virtuele wachtrij
Wie een ticket heeft gekocht, kan op zijn telefoon een account aanmaken om in een virtuele wachtrij te gaan staan. Uit de lijst van attracties kan je kiezen in welke rij je wil gaan staan. Als je bijna aan de beurt bent, krijg je een seintje om naar de attractie toe te gaan.

In het park is speciale bewegwijzering geplaatst en zijn er informatieborden in het park aangebracht. Het personeel is extra getraind om bezoekers op de regels te wijzen. Verder komen centrale desinfectiepunten in het park en worden dingen die veel aangeraakt worden, extra schoongemaakt.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat