Home

Bremerbaai en Beachclub Nu in de race voor beste strandtent

Bremerbaai en Beachclub Nu in de race voor beste strandtent Biddinghuizen - 9 juli 2020.  Omroep Flevoland bezoekt deze en volgende week strandtenten die in de race zijn voor het beste strandpaviljoen van Nederland. De verkiezing is een landelijke wedstrijd georganiseerd door Strand Nederland. Twee van de genomineerden zitten in Biddinghuizen.

De organisatie heeft twaalf strandtenten in onze provincie geselecteerd die kans maken om uitgeroepen te worden tot de beste van Flevoland, waarmee ze automatisch ook kans maken op de landelijke titel.

Strandpaviljoen Bremerbaai
Sinds vier jaar wordt strandpaviljoen Bremerbaai gerund door Dick Boshuizen. De ondernemer is een echte horecaman. Voordat het paviljoen langs het Veluwemeer werd gebouwd, had hij negen jaar een restaurant in Zeeland. Die zaak werd vooral bezocht door toeristen. "Hier is het meer plaatselijk, uit Dronten, Biddinghuizen, Nunspeet, Oldebroek, en Elburg."

Restaurant Beachclub NU
Een aantal kilometer verderop ligt Restaurant Beachclub NU, ter hoogte van het vestigingsstadje Elburg. De jonge ondernemer Jelbert Haagsma begon als hulp in de afwas en heeft drie jaar geleden het strandpaviljoen overgenomen.

Het item van Omroep Flevoland is hier te bekijken. Hierin staan ook interviews met de beide ondernemers opgenomen.

Stemmen
Tot volgende week woensdag kun je via de website strandverkiezingen.nl een stem uitbrengen op de beste strandtent van Flevoland.

Redactie BHZnet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat