Home

Walibi stopt per direct met Halloween Fright Nights

Walibi stopt per direct met Halloween Fright Nights Biddinghuizen - 11 oktober 2020.  Attractiepark Walibi Holland bij Biddinghuizen stopt vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen per direct met de Halloween Fright Nights. Volgens het park is dat in goed overleg met de gemeente Dronten en de veiligheidsregio besloten.

De directe aanleiding tot het besluit zijn de problemen die zaterdag op diverse plaatsen in het park zijn ontstaan. Door de zware regenval gingen bezoekers schuilen en konden ze niet meer de vereiste 1,5 meter afstand bewaren.

Walibi riep bezoekers zaterdag al op om niet meer naar het park te komen vanwege verschillende technische problemen. Volgens een woordvoerder werkte een aantal attracties niet goed. Er waren ook problemen met het systeem dat de toegangspassen controleert. Daardoor ontstonden er wachttijden tijdens de kaartcontroles.

"Nog niet eerder heb ik zo'n spijtig besluit moeten nemen, maar ik ben er zeker van dat het de juiste beslissing is gezien de situatie", zegt directrice Mascha van Till.

Iedereen die een kaart heeft gekocht, krijgt uiterlijk in november een bericht over compensatie. Walibi is nog wel open, maar er zijn geen Halloween-activiteiten meer. De wintersluiting is vervroegd van 1 november naar 26 oktober.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat