Home

Harderstrand wordt heringericht

Biddinghuizen - 2 oktober 2002.  De gemeente Dronten heeft een aanlegvergunning verleend aan Boiten Raadgevende Ingenieurs Amersfoort BV. Dit bedrijf gaat in opdracht van Flevostrand BV het Harderstrand herinrichten.

Het wijzigen van het noorderstuk van dit strand, gelegen aan de Harderdijk tussen het waterskicentrum en de jachthaven van Flevostrand te Biddinghuizen, wordt goedgekeurd op grond van artikel 5 lid 8 van het bestemmingsplan "Veluwemeer en omgeving".

Inzage tot 17 november
De aanlegvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 7 oktober 2002 zes weken, tot en met 17 november 2002, ter inzage in het gemeentehuis van Dronten, bij de afdeling Planologie en Stedenbouw, kamer 310 A. Deze afdeling is hiervoor geopend van 9.00 - 12.00 uur.

Telefonisch contact
Bent u niet in de gelegenheid om op deze tijden langs te komen dan kunt u contact opnemen met mevrouw B. van den Heuvel (0321 388 283) om een afspraak te maken voor een ander tijdstip.

Schriftelijk bezwaarschrift
Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen. U kunt uw bezwaarschrift richten aan; het college van Burgemeester en Wethouders, t.a.v. de stafafdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, Postbus 100, 8250 AC Dronten.

Ingekort gepubliceerd. Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat