Home

Veluws kampioenschap in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 10 april 2003.  De eerste officiële kampioenstitel golf van de gemeentes Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet. Dat staat op zaterdag 17 mei op het spel op de golfbaan van Dorhout Mees in Biddinghuizen.

Alle golfers uit de vier Veluwse gemeentes worden uitgenodigd deel te nemen aan de titelstrijd, die is georganiseerd door de Lionsclub Harderwijk-Irminloo. Er wordt gespeeld in twee categoriën: handicap 0-18.0 en handicap 18.1-36.0.

Mothers in Need
De Lionsclub houdt deze wedstrijd in het kader van het project ‘Mothers in Need‘ in Znojmo. In deze zusterstad van Harderwijk is dringend behoefte aan goede huisvesting voor de kwetsbare groep moeders. Om die reden is het inschrijfgeld vastgesteld op zestig euro. Daarvan komt veertig euro rechtstreeks ten goede aan het project.

Veiling
Het golftoernooi maakt deel uit van een grote actie die is opgezet door Lionsclub Harderwijk-Irminloo. Tot dusverre is 23.000 euro bijeen gebracht, ondermeer door een informatiekrant, een running dinner en een benefietconcert. In het najaar volgt nog een openbare veiling. In totaal hoopt de Lionsclub 50.000 euro bij elkaar te brengen.

Bron: Apeldoornse Courant

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat