Home

Mega Truck Festival

Biddinghuizen - 25 juni 2003.  Vrijdag 27 juni aanstaande start het vierde Mega Truck Festival op het evenementen terrein bij Six Flags.

Dit driedaagse evenement met alles op het gebied van trucks en transport trok vorig jaar 2.000 vrachtauto's en 27.000 bezoekers. Ook de eerdere edities trokken veel bezoekers.

Entertainment
Het vierde Mega Truck Festival biedt spectaculaire trucksprints, een spectaculaire dragster show, een transportmarkt en een zaterdagshow vol entertainment. Het wordt een evenement met veel activiteiten voor deelnemers en toeschouwers.

De editie 2003 heeft verder een oldtimershow met de mooiste historische trucks en een verkiezing van de 'Mooiste Truck van Nederland', waar vele honderden chauffeurs naar zullen meedingen.

Henk Wijngaard
Ook dit jaar is er weer een spetterende zaterdagavondshow, met onder meer de Mega Soundmixshow, country zangeres Tina en natuurlijk de alom bekende Henk Wijngaard.

Kaarten en toegangsprijzen
Kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa's op het evenementen terrein en dus niet bij de kassa's van Six Flags. Een dagkaart kost €15,= - voor het hele weekend wordt 30 euro neergeteld. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Het Mega Truck Festival is voor bezoekers geopend op zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur (vanaf 19:00 uur: Trucks by Night) en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Infolijn
Telefoon: 0165- 503 554
E-mail: info@vdbcarevents.nl
Internet: www.megatruckfestival.nl

Redactie BHZ-Net / VDB Carpromotions

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat