Home

Villapark aan Veluwemeer

Biddinghuizen - 16 augustus 2003.  Nabij het Veluwemeer tussen Biddinghuizen en Harderwijk wordt een villapark aangelegd, 'Buitenplaats Veluwemeer' geheten.

Dit villapark gaat ruimte bieden aan 250 villa's, waarvan er vijftig permanent bewoond mogen worden. De villa's komen op kavels variërend van driehonderd tot duizend vierkante meter.

Startsein
Het startsein voor de aanleg van dit villapark wordt eind augustus gegeven. Buitenplaats Veluwemeer wordt aangeprezen als een plaats waar toekomstige bewoners en recreanten 'de turbulentie van alledag' kunnen ontvluchten. De luxueuze onderkomens bieden rust en ruimte, evenals de directe omgeving.

Veluwemeer en Harderbos
Natuurlijk is het Veluwemeer prominent aanwezig, maar in de eigen achtertuin ligt ook nog eens het Harderbos. De bewoners kunnen ook gebruik maken van de naastgelegen faciliteiten van de naastgelegen jachthaven Flevostrand. Villapark Buitenplaats Veluwemeer is goed bereikbaar met auto boot en bus.

Bramer
De ontwikkeling en realisering van de bouwconcepten is in handen van Bramer Projectontwikkeling en aannemersbedrijf Bramer, met vestigingen in De Wijk, Geesteren, Vriezenveen en Dronten.

Voor het bouwkundig ontwerp en de stedenbouwkundige inpassing tekenen Architecten en Ingenieurs Beltman uit Enschede.

Bron: Nieuws TV

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat