Home

Eerste huizen villapark verkocht

Biddinghuizen - 21 november 2003.  De eerste huizen op het villapark Buitenplaats Veluwemeer zijn verkocht, zo meldt een woordvoerder van projectontwikkelaar Bramer.

Momenteel wordt gewerkt aan de aanleg van wegen en riolering in het gebied. De bouw wordt gestart in februari van het volgende jaar. Bijzonder aan de buitenwijk van Biddinghuizen is dat een groot aantal van de huizen uitzicht hebben op het Veluwemeer, buiten dat er in de wijk zelf ook een meer wordt aangelegd.

Duur
De prijs van de woningen, die afzonderlijk worden gekocht, is niet gering: voor een recreatiewoning moet minimaal 265.000 euro worden neergeteld; voor een normale woning 340.000 euro. Hiervoor heeft de bewoner dan ook een huis met een schitterende ligging: tussen bos en water en vlakbij Harderwijk.

Permanent
Van de 250 woningen die de komende jaren moeten verrijzen naast camping Flevostrand, zullen er 50 permanent worden bewoond. Het inwonersaantal van Biddinghuizen zal dus omhoog gaan.

Kust aangepakt
De kust langs het Veluwemeer en het Wolderwijd gaat de komende jaren op de schop om het beter toegankelijk te maken voor watersport. Op het terrein staat inmiddels een geel gebouwtje dat dienst doet als informatiecentrum. Belangstellenden kunnen daar elke vrijdag, zaterdag en zondag een voorproefje krijgen van het toekomstige park.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat