Home

Fotowedstrijd Veluwe Randmeren

Fotowedstrijd Veluwe Randmeren Biddinghuizen - 12 maart 2004.  Van half april tot half mei organiseert het projectbureau IIVR (Integrale Inrichting Veluwe Randmeren) samen met de gemeente Dronten, een IIVR-gemeente, een themamaand over de Veluwe Randmeren.

Aanknopingspunten voor de themamaand zijn de ontwikkelingen in de Bremerbergse Hoek en de officiële start van het fietspontje over het Veluwemeer.

Verschillende dingen
Rondom deze themamaand worden verschillende dingen georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn een excursie waarbij een bezoek wordt gebracht aan het eilandje de Ral, een publieksbijeenkomst waar verschillende sprekers vertellen over zaken die in verband staan met de Veluwe Randmeren. Over deze evenementen kunt u de komende tijd meer lezen.

Foto / Schrijfwedstrijd Veluwe Randmeren
Aan de themamaand Veluwe Randmeren is ook een foto/tekenwedstrijd voor kinderen en een foto/schrijfwedstrijd voor volwassenen verbonden.

Opdracht (volwassenen)
U kunt meedoen aan deze wedstrijd door een foto te maken of een column te schrijven. Laat daarin zien wat uw wensbeeld of schrikbeeld is voor de toekomst van de Veluwerandmeren. De mooiste en meest originele foto en de leukste column worden beloond met een dinerbon en worden bovendien opgenomen in de IIVR-nieuwsbrief.

Het centrale thema van de opdracht is: Het is prachtig weer en u besluit een dag naar de Veluwerandmeren te gaan. Wat gaat goed en wat kan beter?

Reglement
 • Formaat foto minimaal13 x 19 cm
 • Column maximaal 200 woorden
 • Stuur uw inzending, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer, vóór vrijdag 9 april naar:
  Gemeente Dronten
  t.a.v. Carola van Rossum
  Postbus 100
  8250 AC Dronten

  Bekendmaking van de winnaars en prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 20 april 2004, tijdens de publieksbijeenkomst van de tentoonstelling Veluwerandmeren.

  Afdeling communicatie gemeente Dronten

  Bron: BHZNet.nl
  << Terug naar overzicht
 • © Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

  Realisatie: Sybit - Software op Maat