Home

Politie helpt vakantiegangers

Politie helpt vakantiegangers Biddinghuizen - 29 juli 2004.  De politie heeft vannacht een gestrand groepje toeristen geholpen en ondanks het late uur werden de agenten bedolven onder een stortvloed van bedankjes.

Agenten troffen het groepje, afkomstig uit Haarlem op woensdag (28-07), rond 23.30 uur aan bij een bushalte aan de Nunspeterweg te Elburg. Het groepje, bestaande uit 3 volwassenen en 3 kinderen was naar een pretpark in Biddinghuizen geweest.

Laatste bus
Ze wilden de laatste bus naar Elburg nemen, maar door een misverstand met een buschauffeur bleek dat er helemaal geen bus meer kwam. Ze wisten een lift te bemachtigen naar Elburg en wisten nu even niet meer waar ze waren.

Slaperig
Een vrouw uit de groep is hartpatiënt en moest zsm haar medicijnen innemen en de kinderen keken inmiddels ook zeer slaperig uit de ogen. De politie legde contact met het busbedrijf en die was bereid om de groep van Harderwijk naar Haarlem brengen, alleen hoe kwam men op dit tijdstip in Harderwijk?

De politie heeft dus het groepje onfortuinlijke reizigers naar Harderwijk vervoerd en zo werd het dagje uit toch nog goed afgesloten.

Bron: Politie Gelderland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat