Home

Eerste huwelijk op Six Flags

Biddinghuizen - 13 juli 2001.  Het was de vuurdoop voor Six Flags directeur Marcel Schonenberg: optreden als bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand. Gisteren op zijn eigen bedrijf verbond hij Monique Lischer en John Helmerhorst uit Almere in de echt.

En hij deed het alsof het zijn dagelijks werk is. Wellicht een voorproefje voor de Harderwijker, best kans dat hij tijdens muziekfestival Lowlands ook de nodige trouwlustige stellen in de echt mag verbinden. Hoe dat allemaal in zijn werk moet gaan, weet Schonenberg nog niet. Bovendien: 'Volgens de wet moet dat binnen vier muren en onder een dak gebeuren.'

Vooraf had de Six Flags directeur wat last van 'gezonde zenuwen'. Maar die stonden een vrolijke huwelijkssluiting niet in de weg. En vrolijk was het zeker. Niet in het minst vanwege het gelukkige paar, maar ook om de locatie. Niet dat de gasten daarvanm op de hoogte waren. Met een bus zouden ze naar Naarden gaan. Maar dat bleek een reisje naar het Biddinghuizer pretpark Six Flags. Verassing van het bruidspaar. Voor oud, maar vooral de jonge gasten een geslaagde locatie.

'Een bijzondere locatie', zei Schonenberg in zijn toespraak. 'We zijn er trots op dat we jullie hier mogen ontvangen.' het Almeerse stel had de Six Flags primeur, nadat overigens eerder al een huwelijk was gesloten op het park in het 'Walibi tijdperk'.

In de loop van de middag ging het gezelschap het park op om de verschillende attracties uit te proberen.

Bron: Dagblad Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat