Home

Speeddaten voor ondernemers

Biddinghuizen - 16 maart 2005.  De datum van 7 april nadert met rasse schreden. Het aantal aanmeldingen voor deelname aan het evenement ‘Ondernemers ontmoeten Ondernemers’ groeit dan ook al gestaag.

De KvK heeft de indruk dat er toch nog een aantal ondernemers is dat graag bij deze bijeenkomst in Walibi World in Biddinghuizen aanwezig willen zijn, maar er nog niet aan toe gekomen zijn om zich aan te melden. "Maar langzamerhand wordt het toch wel hoog tijd om dat te gaan doen," schrijven zij op hun website.

's middags legt u eenvoudig contact met tenminste 35 andere ondernemers in Flevoland. Vorig jaar waren er twee tafelrondes; dit jaar zijn er maarliefst vier tafelrondes. Na het speeddaten kunt u tijdens een uitgebreid buffet in informele sfeer verder werken aan uw regionale netwerk. Ondernemers ontmoeten Ondernemers 2005 vindt dus plaats op donderdag 7 april van 13.30 uur (na de lunch) tot 20.00 uur, ook dit keer op een verrassende locatie: Walibi World.U wilt zich nog inschrijven?
Dat kan op de site http://www.oooflevoland.nl. De kosten zijn € 75,00 exclusief BTW, waarvoor u een middag vol nieuwe contacten, een goede verzorging van de inwendige mens en een uitgebreid netwerk terugkrijgt.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat