Home

Djumbo presenteert album

Biddinghuizen - 12 mei 2005.  Op 14 mei aanstaande presenteert meidengroep Djumbo hun allereerste album “Jump” aan hun fans in Walibi World (voormalig Six Flags Holland).

Djumbo geeft drie optredens en signeersessies in één van de theaters in het park. Een gelukkige fan kan zelfs een spannende tocht samen met Djumbo winnen in de Splash Battle.

9 mei
Op 9 mei is het allereerste album van Djumbo verschenen: "Jump!" Hierop staan onder andere de superhits “Eyahe” en “Hide and Seek” en tien gloednieuwe liedjes. Svenja, Lotte en Lindsy, die samen de meidengroep vormen, kijken enorm uit naar de dag in Walibi World. “We ontmoeten onze fans, presenteren ons nieuwe album “Jump” én we mogen in alle attracties!” aldus de enthousiaste meiden.Korting & optredens speciaal voor de fans van Djumbo
De fans van Djumbo kunnen via http://www.djumbo.com een kortingsbon van € 5,- downloaden voor een bezoek aan Walibi World én de optredens van Djumbo op zaterdag 14 mei a.s.. De optredens vinden plaats in het gezellige theater van Walibi en z’n vriendjes om 11.00 uur, 13.30 en 15.45. Na afloop van elk optreden worden gesigneerde albums verkocht.

Persvoorlichting Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat