Home

N-JOY gaat niet door

N-JOY gaat niet door Biddinghuizen - 24 mei 2005.  NJOY, the Festival, wat plaats zou vinden in het weekend van 10 tot en met 13 juni op het festivalterrein van Wailibi World, gaat niet door.

Dit vermeldt een nieuwsbrief die ID&T aan haar leden stuurde. Mensen die een kaartje hebben gekocht via Ticketbox of Ticketonline kunnen hun geld gewoon terugkrijgen.

Verklaring
Sander Groet van ID&T geeft in de brief de volgende verklaring: "Wij wilden NJOY dit jaar voor de tweede keer neerzetten. Hoewel de kaartverkoop vorig jaar niet goed verliep, zijn we ervan uitgegaan, mede door de goede reacties op de eerste editie, dat het dit jaar beter zou gaan. Helaas hebben we moeten constateren dat de kaartverkoop achterblijft bij de verwachtingen. Vorig jaar hebben we dit opgelost door vele kaartenacties met verschillende partijen, maar dat wilden we dit jaar niet meer doen. Dan is de afweging, gaan we het festival verkleinen of stoppen we ermee. Wij hebben voor dat laatste gekozen. "

Niet gelukt
"Het is ID&T dus niet gelukt om een evenement met ook pop en rock van de grond te krijgen. We moeten de hand in eigen boezem steken. Anders dan Sensation, Mystery Land of Innercity is NJOY klaarblijkelijk niet sterk genoeg gebleken in de overvolle markt van popfestivals. Dit is een harde maar leerzame les met het oog op toekomstige ID&T evenementen."

Niet de eerste
ID&T is niet de eerste organisator die dit jaar hinder ondervindt van een teruglopende verkoop op festivalkaartjes. Ook Pinkpop en andere festivals hadden het dit jaar moeilijker om hun kaartjes te slijten. Overigens gaan de Sp!ts Breakthrough Awards wel gewoon door, de organisatie is daarvoor nog op zoek naar een vervangende locatie.

Geld terug
Bezoekers die een ticket hebben gekocht via TicketOnline of Ticketbox krijgen uiteraard hun geld terug.

TicketOnline
Deze week ontvang je een brief van TicketOnline waarin staat hoe je je geld terug krijgt. Mocht je toch nu al vragen hebben dan kun je bellen naar 0900 300 6000 (45cpm).

Ticketbox
Check de site www.ticketbox.nl of download hier het restitutieformulier.

Redactie BHZNet / www.Njoy.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat