Home

Kinderrecords vanaf Walibi

Biddinghuizen - 17 juni 2005.  In Walibi World bij Biddinghuizen worden zaterdag 18 juni en 2 juli TV opnamen gemaakt voor het SBS6 programma 'Kinderrecords'.

In het programma proberen kinderen records, zoals hoeveel kinderen passen er in een auto, te vestigen. Een jury bepaalt of een record geldig is.

Finale
Kinderen tussen de 8 en 14 jaar mogen hieraan deelnemen. Tijdens de eerste opname beoordeelt de jury per ronde de kinderen op behendigheid en originaliteit, de winnaar gaat door naar de finale (2 juli).

Jan Smit
Zanger Jan Smit is in de eerste aflevering te gast bij Kinderrecords. Hij brengt zijn nieuwe single ‘Boom Boom Bailando’ ten gehore.

Gratis entree
Het wordt de deelnemers nog wel iets makkelijker gemaakt. Ze krijgen vier minuten de tijd om het record neer te zetten. Voor hen die de finale niet weten te halen, is er ook geen man overboord. Zij kunnen de rest van de dag (met hun ouders) gratis op het park verblijven.

Uitzendingen
SBS6 maakt van deze dagen een registratie welke vanaf zaterdag 25 juni wordt uitgezonden in zes afleveringen. Het programma wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Mariëtte Fehmers.Meedoen
Waarschijnlijk is het te laat om in te schrijven, maar proberen kan altijd nog. Schrijf een korte motivatie met naam, leeftijd, je hobby's, telefoonnummer, welk persoonlijk record je wilt gaan neerzetten en een foto naar: records@sbsonline.nl Bellen mag ook: 020 8007781.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat