Home

Duikpromotiedag bij Walibi

Biddinghuizen - 5 augustus 2005.  Op zondag 7 augustus aanstaande wordt op Walibi World in Biddinghuizen een Duikpromotiedag gehouden - een dag voor zowel duikers als niet-duikers.

Geïnteresseerden in de duiksport worden tijdens deze dag volledig op de hoogte gebracht van de wereld onder water. Deze dag zijn er in het park presentaties over ‘Hoe en waar leer ik duiken?’, ‘Wat heb ik nodig om te kunnen duiken?’ en ‘Duiken in Nederland’. Men kan er terecht voor informatie en advies over duikapparatuur, maar ook voor het halen van je duikbrevet, zowel in Nederland als tijdens een vakantie in het buitenland.

Duiktank
Naast informatie kan ook beleefd worden hoe het is als duiker. Voor de gelegenheid is er hiervoor een duiktank aanwezig met 18.000 liter water, waarin het mogelijk is te ervaren hoe het is onder water te ademen. Onder professionele begeleiding kan een gratis proefduik worden gemaakt.

Korting
De Duikpromotiedag is gratis voor alle bezoekers van Walibi World. Mensen die op die dag met korting naar het park willen, kunnen via deze link een kortingscoupon ter waarde van 4 euro printen.

Meer informatie is te vinden op www.onderwaterwereld.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat