Home

Mega Trucks Festival

Biddinghuizen - 28 juni 2005.  Van 1 tot 3 juli zal op het evenemententerrein bij Walibi World de zesde editie van het Mega Trucks Festival worden georganiseerd.

De editie van 2004 was regenachtig, maar dit jaar hoopt de organisatie op beter weer. Het evenement is ook nu groots. "Voor zowel de chauffeurs, de passagiers als de dagbezoeker zal het een ongekend feest worden, boordevol met indrukwekkende trucks en die ouderwetse gezelligheid," meldt de organisatie op hun website.

Dagbezoekers
Voor dagbezoekers is het Mega Trucks Festival geopend op zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma is gevarieerd, met onder andere wedstrijden voor de Trucksprint Cup, de Peterbilt On Fire Show en Pyromaniac. Ook zijn er demonstraties met Amerikaanse dragsters en kan er een heuse raketwagen worden verwacht.

Nieuwe wagens
Bij tientallen stands van bedrijven kan de chauffeur alles vinden op het gebied van truckaccessoires, onderdelen, airbrush, truckminiaturen, maar ook worden de nieuwste vrachtwagens gepresenteerd.

Feest
Ook dit jaar is er weer een spetterende zaterdagavondshow, met natuurlijk de alom bekende Henk Wijngaard. Kai Berger, een vrachtwagenchauffeur die inmiddels een cd heeft uitgebracht met geheel eigen repertoire, komt op herhaling.

Kijk voor meer informatie op de website.Print onderstaande bon uit en ontvang 2 euro korting op je toegangskaartjes.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat