Home

Sfeer bij MegaTrucks

Sfeer bij MegaTrucks Biddinghuizen - 3 juli 2005.  Dit weekeinde werd op het evenemententerrein bij Walibi World de zesde editie van het MegaTrucks festival gehouden.

De redactie van BHZNet.nl was zaterdag aanwezig om zo de mensen van Biddinghuizen een indruk te kunnen geven van dit evenement.

Indeling
De indeling van het festival bleek gelijk aan het auto-evenement van vorige week: AutoMaxx. De ingang en looproutes waren gelijk en dezelfde tenten en kermis was nog aanwezig. Het grote verschil tussen beide evenementen waren de bezoekers.

Waar AutoMaxx vooral wordt bezocht door jongeren die vooral houden van snelle auto's en harde muziek, is het MegaTrucks festival het domein van de wat oudere jongeren. Vaak waren ook hier groepen truckers aanwezig een toonden zij hun bezit in lijn.


Auto's van Van Werven

Muziek en sfeer
De muziek die vooral te horen was, ligt (zoals bekend) veel dicht bij de Country en Nederlandstalige muziek. Kenmerkend was het dat men bij de eigen vrachtauto eigen muziek draaide en een eigen sfeer creëerde. Een oplegger biedt immers veel opslagruimte, dus werden bankstellen, tafels, barbecues en eigen tapinstallaties meegenomen. Vervolgens bleek het eenvoudig gezellig te maken.Biddinghuizer inbreng
Niet alleen waren er vrachtauto's aanwezig van Van Werven; ook Keijl Flevo Holland was aanwezig, net als natuurlijk diverse bezoekers uit Biddinghuizen zelf.Over het totale aantal bezoekers is op dit moment nog niets bekend, maar gezien de sfeer en belangstelling, zal het evenement ongetwijfeld continuïteit hebben. Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen, want ook deze keer was deze perfect.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat