Home

Gratis entree voor skippyballers in Walibi World

Biddinghuizen - 23 augustus 2005.  Iedereen die komende zaterdag 27 augustus voor 10 uur 's ochtens met een skippybal voor de poort staat van Walibi World, ontvangt gratis entree tot het park.

Ook deelt Walibi World tijdens deze dag nog eens honderen skippyballen uit onder het publiek. Om 13.00 uur wordt er een skippybal recordpoging gedaan op het plein voor het reuzenrad, direct na het optreden van Maud.

Recordpoging skippyballen
Het is de bedoeling dat er komende zaterdag meer dan duizend skippyballende bezoekers in Walibi World rondspringen. Het hoogtepunt is om 13.00 uur, als al deze skippyballers samenkomen voor het reuzenrad om hier een recordpoging te doen.

Als er meer dan 1000 mensen tegelijkertijd aan het skippyballen zijn, is de poging geslaagd.

Je Skippybal is geld waard
De afgelopen weken heeft Walibi World al een aantal acties gedaan, waarbij gratis skippyballen werden vergeven. De skippyballen zijn nu ook nog eens geld waard. Iedereen die zaterdag voor 10 uur 's ochtends met een skippybal voor de poort staat van Walibi World, ontvangt namelijk gratis entree. Tijdens de dag zullen er ook nog honderen skippyballen worden weggeven. Dit om zoveel mogelijk deelnemers voor de skippybal recordpoging bij elkaar te krijgen en zo letterlijk een dag te creëren die eruit springt.

Springen Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet ook mee?
De bezoekers van Walibi World vallen op zaterdag 27 augustus met hun neus in de boter. Naast gratis entree op vertoon van je skippybal en de ludieke recordpoging, is RTL FM op deze dag aanwezig in het park om er één groot feest van te maken. Op het podium voor het reuzenrad wordt live radio gemaakt en zijn er de gehele dag optredens van o.a. Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet. Zullen zij ook meespringen tijdens de recordpoging skippyballen?

www.WalibiWeb.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat