Home

Vanaf 14 oktober: Halloween in Walibi World

Biddinghuizen - 21 september 2005.  Het populaire Halloweenfeest in Walibi World wordt dit seizoen uitgebreid. Speciaal voor families met kinderen en iedereen die niet echt stevig in zijn schoenen staat, kan vanaf 14 oktober overdag Happy Halloween worden beleefd.

Het wordt dan niet echt eng maar absoluut heel spannend. Voor iedereen met stalen zenuwen wordt er op zeven “Fright Nights” in oktober als vanouds Scary Halloween gevierd tot 22.00 uur.

Halloween ook populair in Nederland
Dat Halloween een feest is dat alleen in Amerika wordt gevierd, berust op een misverstand. Dit blijkt wel uit de enorme populariteit van het Halloweenfeest, zoals dat de afgelopen vijf seizoenen in Walibi World (voormalig Six Flags Holland) is gevierd.



De meeste Nederlanders houden duidelijk van lekker griezelen en gillen. Naast de reeds bekende en vooral beruchte avondopenstellingen breidt Walibi World dit seizoen het Halloweenfeest uit met Happy Halloween overdag.

Nieuw: overdag Happy Halloween
Vanaf 14 oktober tot en met 30 oktober wordt er iedere dag Happy Halloween gevierd. Grappige vogelverschrikkers, leuke attracties en spannende shows zorgen voor een onvergetelijk Happy Halloween.

Dit speciaal voor families met kinderen én iedereen die geen stalen zenuwen heeft.



Dit seizoen zijn er zeven “Fright Nights” op de laatste drie vrijdag- en zaterdagavonden in oktober én op zondagavond 30 oktober. Scary Halloween begint op deze avonden om 18.00 uur en gaat door tot 22.00 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat