Home

Walibi World Oud en Nieuw in de zomer

Walibi World Oud en Nieuw in de zomer Biddinghuizen - 21 december 2005.  Over een paar dagen wordt in heel Nederland het nieuwe jaar gevierd. De oliebollen liggen in het vet en het vuurwerk wordt al enthousiast besteld.

Toch viert niet iedereen het nieuwe jaar op 1 januari. Walibi World heeft namelijk besloten Oud en Nieuw ook komend seizoen weer midden in de zomer te vieren.

Oud en Nieuw is het gezelligste feest van het jaar, vindt ook Walibi World. Helaas is het themapark in de winter gesloten waardoor dit feest niet met de bezoekers van het park gevierd kan worden. Of toch wel…?

Afgelopen seizoen besloot Walibi World Oud en Nieuw uit te stellen tot augustus. Toen het zover was, bleek dit idee enorm aan te slaan! Duizenden enthousiaste bezoekers bezochten New Year’s Eve in Walibi World. Om middernacht vlogen ze elkaar massaal in de armen met de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Vanwege de enorme populariteit van deze zomerse nieuwjaarsviering heeft Walibi World besloten komend seizoen New Year’s Eve uit te breiden naar maar liefst vijf woensdagavonden in de zomer. Het park en alle attracties zijn op 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus 2006 tot middernacht geopend. Oliebollen, gezelligheid, gezamenlijk aftellen en natuurlijk een knallend vuurwerk om middernacht zorgen voor die echte Oud en Nieuw sfeer!

Om alvast in de stemming te komen zal Walibi op 1 januari, net als vorig jaar, deelnemen aan de Nieuwjaarsduik. Vanaf 14 april 2006 verwelkomt deze oranje kangoeroe iedereen weer in zijn Walibi World.

Walibi en zijn vriendjes wensen iedereen een spetterend 2006!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat