Home

2006 wordt Walibi jaar

Biddinghuizen - 31 januari 2006.  De afgelopen jaren is er in Walibi World voor bijna 100 miljoen euro geïnvesteerd in de thematisering van het park en de bouw van nieuwe attracties en shows. Denk aan de verschillende sensationele attracties als Megacoaster Goliath, de grootste, steilste en snelste achtbaan van de Benelux.

Afgelopen seizoen kwam er zelfs een wereldprimeur bij, de Splash Battle. Deze spetterende attractie heeft het afgelopen seizoen de publieksprijs voor leukste nieuwe attractie van Nederland gewonnen.

Plezier voor iedereen
De belangrijkste verandering van het afgelopen seizoen was de uitbreiding van attracties voor alle leeftijden. Walibi Land, het themadeel met attracties speciaal voor de allerkleinsten, is fors uitgebreid met nieuwe attracties als Boris' Ballen Fabriek en Boris' Klauter Eiland.

Evenementen in Walibi World
In 2006 worden vele evenementen georganiseerd in het park, zoals het nieuwe Waanzinnig Walibi en het zeer populaire New Year’s Eve en Halloween. Op deze dagen is het park extra lang geopend. Vanaf 14 april is er het hele voorjaar in Walibi World de leuke Jans Jans en de kinderen tentoonstelling en op 4 juni zal het park helemaal in het teken staan van de leukste grootouders en kleinkinderen van Nederland tijdens de Opa en Oma dag.

Openingstijden
Walibi World is geopend vanaf 14 april t/m 29 oktober 2006. Kijk voor meer informatie over Walibi World en de openingstijden op http://www.walibiworld.nl.

WalibiWeb.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat