Home

Walibi World opent poort voor getrouwde stellen

Biddinghuizen - 9 februari 2006.  Iedereen die op Valentijnsdag getrouwd is, mag gratis een romantische dag beleven in Walibi World.

Daarnaast zal er een droom in vervulling gaan voor de persoon met het meest originele idee voor een huwelijksaanzoek in het park!

Walibi houdt van romantiek en zal Valentijnsdag niet ongemerkt voorbij laten gaan! Al die stelletjes die ooit op Valentijnsdag getrouwd zijn, mogen samen helemaal gratis een romantische dag doorbrengen in het park.

Het enige wat ze hiervoor moeten doen is een kopie van de trouwakte mét trouwfoto sturen naar Walibi World. Voor diegene die dolgraag zijn of haar partner ten huwelijk wil vragen in het park, is er een speciale wedstrijd uitgeschreven. De persoon met het meest originele idee voor een huwelijksaanzoek zal, met hulp van Walibi, die droom werkelijkheid zien worden!

De trouwaktes, trouwfoto’s en ideeën voor huwelijksaanzoeken kunnen vóór 1 maart 2006 gestuurd worden naar: Walibi World, t.a.v. Alice Kroeze, Postbus 40, 8250 AA DRONTEN.

Zie walibiweb voor meer informatie

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat