Home

Start seizoen Walibi World

Start seizoen Walibi World Biddinghuizen - 27 maart 2006.  Nog even en dan opent Walibi World haar poorten weer voor een seizoen dat eruit springt.

Op vrijdag 14 april zullen Walibi en de Rode Kater samen het seizoen aftrappen met de tentoonstelling van Jan, Jans en de Kinderen, die tot 5 juni gaat duren.

Vrolijk
Vanaf 14 april slaat de bekende stripfamilie haar kamp op in Walibi World. Zes weken lang is er een vrolijke tentoonstelling te zien voor het hele gezin. Zo zijn er van alle stripfiguren bijzondere kijkkastjes gemaakt waar je urenlang in kunt kijken. De eerste originele strips uit de jaren zeventig worden tentoongesteld en er is een super-strip-leestafel ingericht waar je op je gemakt alle 36 albums kunt lezen. Op de foto met Jan, Jans, Karlijn, Catootje, Jeroen en de huisdieren? Ook dat kan.

Veel te beleven
Naast deze tentoonstelling is er weer veel te beleven in Walibi World. Voor de echte helden vind je in dit park natuurlijk de meest sensationele achtbanen zoals Megacoaster Goliath, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen is er genoeg te beleven! De unieke attractie Splash Battle is het afgelopen seizoen zelfs verkozen tot leukste nieuwe attractie van Europa en zal ook dit seizoen weer voor veel spetterend avontuur gaan zorgen.

Bekijk Walibiweb voor meer informatie

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat