Home

Flevoboulevard nog in de race

Flevoboulevard nog in de race Biddinghuizen - 12 mei 2006.  De finaleronden voor de verkiezing van de Mooiste Plek van Nederland zijn in volle gang. De Flevoboulevard, het Flevolandse gebied dat grotendeels in Biddinghuizen ligt, maakt nog een extra kans bij de laatste 8 te komen.

Het gebied moet met drie andere gebieden gaan strijden om de 'wildcard' positie in de finale. Irma van der Mee, ambassadeur van het gebied, heeft een oproep gedaan aan de lokale media. Onderstaand het schrijven van Van der Mee.

Beste inwoners, de laatste loodjes.

Gelukkig is dat niet zo, de finale van de mooiste plek is in zicht en ik doe wederom een beroep op jullie. Door mee te doen aan deze verkiezing is de Flevoboulevard een begrip aan het het worden, kan ook niet anders want waar vind je nu zo'n mooi gebied waar je van alles kan doen.
Vrijdag 12 mei na de laatste ronde verschijnen op internet de portretten van de 4 WildCard gebieden. Flevoboulevard, Eilandenpolder, Grensmaas en waarschijnlijk Krabbenbeek krijgen nog een kans om toch met de finale van de verkiezing het mooiste plekje mee te doen. Op vrijdag 12 mei is er dus nog een kans om te stemmen op de Flevoboulevard, http://www.demooisteplek.nl.

Op 13 mei, om 17.00 uur op Nederland 1, bij de NCRV, wordt er een compilatie uitgezonden van de vier gebieden, die zijn afgevallen (dus ook van de Flevoboulevard). Mieke van der Wey en Erwin Kroll zijn op dat moment druk bezig met de repetities van de avonduitzending (finale 20.30 uur) in de studio. Zij zullen aan het begin en aan het eind van de "Wild Card" uitzending live op tv een oproep doen, om via de telefoon te stemmen. En zo te beslissen, welke van de vier gebieden alsnog in de uitzending komt. Om 20.30 uur start de finale-uitzending. aan het begin van de uitzending wordt dan de uitslag bekend gemaakt. Er zijn dan negen finalisten. Dus wie weet, komt de Flevoboulevard via de achterdeur toch nog de uitzending binnen.

Het gaat maar door: je mag / kan opnieuw stemmen: nu op 12 mei via internet en 13 mei van 17.00 tot 20.00 uur via de telefoon.
Ik hoop dat jullie deze kans voor de Flevoboulevard willen benutten en weer opnieuw stemmen! Flevoland, de Flevoboulevard is gewoon... de jongste, de leukste en de mooiste plek!

Alvast bedankt,
Irma van der Mee


Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat