Home

Emmeloorders winnen wedstrijd

Biddinghuizen - 12 juni 2006.  Klas 2a1 van het Emelwerda College in Emmeloord is zaterdag op Walibi World in Biddinghuizen uitgeroepen tot winnaar van de Actie Tegengif in de categorie havo/vwo. Klas 1k1 van de middelbare school Bogerman in Koudum won in de categorie vmbo/praktijkschool.

Voor deze landelijke niet-rokenwedstrijd, waaraan bijna 3500 klassen meededen, mocht minstens 90 procent van de klas een half jaar lang geen sigaret opsteken. De klassen moesten ook een slagzin bedenken. Emmeloord scoorde met: Als jij de sigaret gaat killen, wil ik wel met jou chillen. Koudum won met: Nemen jullie nog maar een trekkie, ik zoen liever een fris bekkie. Aan de wedstrijd van Stivoro (Stichting Volksgezondheid en Roken) namen 3.457 eerste en tweede klassen van het voortgezet onderwijs deel. Dat komt neer op ruim 85.000 leerlingen.


Bogerman College in Koudum


Emelwerda College, locatie De Wilg in Emmeloord

De prijzen werden uitgereikt door TMF-VJ Menno Post en zangeres EliZe. De twee winnende klassen kregen een 'meet & greet' met zangeres EliZe. Verder dingen ze in de Europese wedstrijd mee naar een weekendje Portugal.

ANP

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat