Home

5e Ballonnendag voor War Child

Biddinghuizen - 24 juli 2006.  Donderdag 27 juli houdt Footzy.nl - de officiële website van de Nederlandse recreatiesector - de 5e Nationale Footzy Ballonnendag voor War Child. Ook het Rivièra park doet hieraan mee.

Footzy houdt de dag, omdat er wereldwijd nog veel kinderen slachtoffer zijn van oorlog en War Child deze kinderen een betere toekomst biedt. Op 150 campings, bungalowparken en attractieparken in heel Nederland staat de gehele dag in het teken van War Child en kunnen de bezoekers voor één euro een ballon kopen om kinderen te helpen die getroffen zijn door oorlog. Exact om 19.00 uur zullen zo door heel Nederland meer dan 57.000 oranje ballonnen worden opgelaten.

Opbrengst
De opbrengst van deze ballonnendag komt geheel ten goede aan de sport & spel programma's van War Child in Afghanistan. Marco Borsato, ambassadeur van War Child, zal op alle parken via grote schermen de vijftigduizend aanwezigen toespreken en met hen aftellen om de ballonnen op te laten.

Eindbedrag
Het definitieve eindbedrag wordt medio augustus bekendgemaakt en zal naar verwachting 65.000 euro bedragen. Hiermee zal de totaalopbrengst van 5 jaar B-day op 375.000 euro uitkomen.

Walibi World
Door een ballon te kopen ondersteunen kopers het War Child project voor kinderen in Afghanistan en maken zij uiteraard kans op fantastische prijzen. Dankzij de medewerking van vele attractieparken zijn er, naast de hoofdprijzen, 150 setjes toegangskaarten te winnen voor topattracties als Walibi World, Efteling, Dolfinarium en Madurodam. Alle informatie over het evenement en deelnemende parken is te vinden via de speciale ‘B-day pagina's' op www.footzy.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat