Home

Dubbel feest met TMF-party in Walibi World

Biddinghuizen - 12 augustus 2006.  Op woensdag 16 augustus is het dubbel feest in Walibi World! Tijdens het populaire evenement New Year's Eve wordt ook nog eens de TMF Summerparty georganiseerd, met muziek en optredens in het hart van de houten achtbaan Robin Hood.

De afgelopen vier weken was het iedere woensdag tot middernacht een geweldig feest in Walibi World tijdens New Year's Eve. Duizenden gasten van het park genoten van de lange openingstijden, het gezellige sfeertje, de speciale shows en natuurlijk de oliebollen, het gezamenlijke aftellen en het knallende vuurwerk om middernacht.

Allerlaatste
Komende woensdag is het alweer tijd voor de allerlaatste New Year's Eve van dit seizoen en dat belooft wel een héle bijzondere editie te worden. In samenwerking met TMF organiseert het park van 20.00 uur tot middernacht de TMF Summerparty op het grote grasveld in het hart van de houten achtbaan Robin Hood. Op deze unieke locatie zullen artiesten als Brace, G-Spott, DJ Chuckie, Lange Frans, R.O.O.O.M, Lloyd en Toppertje zorgen voor een gigantisch feest. Presentatie is in handen van VJ Miljuschka van TMF.

Extra lang
Voor de prijs van een normaal entreebewijs kan er op 16 augustus in Walibi World dus extra lang (tot middernacht!) worden genoten van het park, de sfeer en alle attracties. Ook de TMF Summerparty is voor alle gasten van het park vrij toegankelijk.

Korting
Tip: Download via de website van Walibi World, www.walibiworld.nl, een coupon met een korting tot € 20,- op de entree. ( € 4,- korting per persoon voor maximaal 5 personen)

Bron: Tourpress.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat