Home

3500 relaties op Dorhout Mees

Biddinghuizen - 14 september 2006.  De Van Lanschot Masters 2006 op de Dorhout Mees golfbaan in Biddinghuizen heeft in drie dagen tijd 3500 relaties van het bankiershuis over de vloer gehad.

De golfbaan in de polder was drie dagen lang het decor van diverse golfwedstrijden en clinics, modeshows, golfproducten en lekker eten en drinken. Mede door het fantastische weer was het goed toeven op het grootste besloten golfevenement van Nederland.

Netwerken
Golf, het blijft een bijzondere sport, een bijzondere wereld en nog altijd de beste manier om te netwerken en zaken te doen. Toch wilde Van Lanschot vooral haar klanten in de watten leggen en kregen alle genodigden te eten en te drinken en was er gevarieerd programma. Zo sloegen op de eerste dag bekende Nederlanders als Daan Schuurmans en Erik de Zwart een balletje mee en was er een dagelijkse show van golfkunstenaar Jeremy Dale, die ballen honderden meters weg sloeg (zelfs met een putter).

Maison
Het bankiershuis had goed uitgepakt, met buggy's van de parkeerplek naar het evenemententerrein, heerlijk eten van Maison van den Boer, live muziek op de achtergrond en dat alles bij 30 graden in geaircode accommodatie van Neptunus.

Een relatie-evenement waar relaties onbezorgd konden genieten en eventueel voor het goede doel een bal konden slaan. Geslaagd dus voor een ieder die iets met golf heeft.

Bron: zibb.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat