Home

Halloween weer populair op Walibi

Halloween weer populair op Walibi Biddinghuizen - 26 oktober 2006.  Ook dit jaar blijkt het Halloween evenement in Walibi World weer mateloos populair. Duizenden bezoekers hebben zich tijdens de herfstvakantie al de stuipen op het lijf laten jagen.

Iedereen die nog niet is geweest krijgt nog tot en met zondag 29 oktober de kans om te komen griezelen.

Al zeven seizoenen lang is Halloween het meest populaire evenement van Walibi World. Indrukwekkende monsters, onverklaarbare geluiden, geuren en extra spannende attracties nemen iedere gast mee naar een wereld waar alles onvoorspelbaar en onvoorstelbaar spannend is.

Happy Halloween iedere dag tot en met zondag 29 oktober Walibi Land, het gebied met attracties voor de kleine helden, is tijdens Happy Halloween omgetoverd tot een boerenerf bewoond door de familievogelverschrikker. Ook loopt er hier en daar een rare heks. Samen leven ze in de Spookboerderij, waar kinderen met hun ouders een kijkje mogen nemen, als ze durven. Snel naar buiten als het eng is? Probeer dan de uitgang van het maïsdoolhof maar eens te vinden.

Schminken
Kinderen kunnen zich tijdens Happy Halloween gratis laten schminken om zo ook anderen te laten schrikken, één van de luie boerenknechten of slapende vogelverschrikkers bijvoorbeeld. Het is de moeite waard, want als deze wakker worden, delen ze snoepjes uit. Even tot rust komen kan bij de gezellige Walibi Show.

Scary Halloween met nog 3 Fright Nights op 27, 28 en 29 oktober
Tijdens de Fright Nights op 27, 28 en 29 oktober neemt Dr. Shock tot 22.00 uur de macht over in Walibi World. Hij zaait vanuit The Point of Fear ANGST in het park, het belangrijkste ingrediënt voor zijn nieuwste lugubere experiment. Onwetende gasten mogen plaatsnemen in de wachtkamer van The House of Shock, waar zij geen idee hebben wat hen te wachten staat. Worden zij, net als vele voorgangers, slachtoffer van Dr Shock’s zieke wens zijn gasten de stuipen op het lijf te jagen? Hij krijgt hierbij hulp van zijn legioen monsters en andere engerds die je overal in het park tegen het angstaanjagende lijf kunt lopen.

Mystery Ranch
In Thorton Inc. Mystery Ranch, leven de gruwelijk gespierde Red Necks, met hun weerzinwekkende levensstijl. Een bezoek brengen aan deze jongens is uiteraard op eigen risico. Snel wegvluchten uit het donkere maïs rond de boerderij blijkt helaas onmogelijk. Dat er zo nu en dan ook nog wel eens iets afschuwelijk mis gaat, is te zien in Carnival of Freaks, waar enkele mislukte experimenten van Dr. Shock ronddwalen zoals de beruchte kettingman of de Freaky Clown.

Openingstijden Happy & Scary Halloween
Tot en met 29 oktober is het park iedere dag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag 27 oktober, zaterdag 28 oktober én op zondag 29 oktober is het park extra lang geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur beginnen dan de angstaanjagende Fright Nights tijdens Scary Halloween. Alleen echte durfals worden uitgedaagd te blijven tot het einde.

Persvoorlichting Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat