Home

De geschiedenis van De Flevohof in boekvorm

De geschiedenis van De Flevohof in boekvorm Biddinghuizen - 27 oktober 2006.  De geschiedenis van De Flevohof, tegenwoordig bekend als Walibi World, is binnenkort verkrijgbaar in boekvorm. Dat heeft de Stichting Geschiedschrijving bekend gemaakt.

De stichting heeft al eerder twee boeken uitgebracht. Dit boek over De Flevohof wordt officieel uitgebracht op 27 november aanstaande tijdens de jaarlijkse donateursavond van de stichting in De Open Hof te Dronten.


De opening van het park werd in 1971 gedaan door (toen nog) Prinses Beatrix

Flevohof
De Flevohof werd als landbouwtentoonstelling geopend in 1971 en veranderde in de 20 jaar dat het bestond steeds meer in een park. Na overname van het park en het omdopen tot respectievelijk Walibi Flevo, Six Flags Holland en momenteel Walibi World, behoort het park tot de 20 grootste attracties van Nederland. Vorig jaar nog was Walibi World het op één na beste park.


1971: Gratis toegang tot het indianendorp

Boek
Het boek verschijnt pas officieel op 27 november, maar nu al kan hiervan een exemplaar worden besteld bij de stichting middels voorinschrijving. Bovendien heeft De Flevopost een kortingsbon opgenomen voor lezers van de krant.


1979

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat