Home

Biddinghuizen is festival rijker: Fields of Rock

Biddinghuizen - 28 november 2006.  Volgend jaar is Biddinghuizen een meerdaags festival rijker, zo maakte concertorganisator Mojo bekend. Op 16 en 17 juni zal op het evenemententerrein bij Walibi World 'Fields of Rock' plaatsvinden.

Het is de derde editie van het rock- en metalfestival. De voorgaande edities van Fields of Rock vonden plaats in het Goffertpark te Nijmegen en duurden één dag. Dat was dan ook de reden voor Fields of Rock om juist de locatie bij Biddinghuizen te kiezen.

Droom
Het is voor Festivaldirecteur Rob Trommelen en zijn team, als mede voor vele bezoekers van het festival, een langgekoesterde droom om van Fields of Rock een campingfestival te maken. "Evenemententerrein Walibi World te Biddinghuizen is hiervoor de perfecte en mooiste locatie van Nederland. Vandaar dat iedereen volgend jaar mét tentje en rugzak richting de polder kan togen om aldaar te genieten van twee dagen en drie nachten de beste metalacts, de nieuwste rock en natuurlijk veel plezier op het campingfestival Fields of Rock."

Wedstrijd
De organisatie van het evenement heeft aan deze nieuwe locatie direct een wedstrijd verbonden, waarmee twee toegangskaarten gewonnen kunnen worden. De vorige ondertitel was gekoppeld aan het Goffertpark in Nijmegen: "Fields of Rock - A heavy day in the park". Aangezien het nu niet meer ééndaags is en het evenemententerrein ook geen park, wordt een nieuwe ondertitel gezocht, die wel dezelfde kracht bevat. Inzendingen kunnen naar wedstrijd@fieldsofrock.nl.

Op vrijdag 15 juni 2007 gaan de deuren van de camping open en deze zullen weer sluiten op maandag 18 juni.

Programma
Het programma van Fields of Rock 2007, de ticketprijzen, de aanvangstijden en de start van de voorverkoop worden later bekend gemaakt via de websites van Mojo en Fields of Rock.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat