Home

Ook Arrow-Rock festival naar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 14 december 2006.  Na Fields of Rock verhuist ook het Arrow Classic Rock festival naar het evenemententerrein bij Walibi World in Biddinghuizen.

"Na vier fantastische jaren in Lichtenvoorde vindt de 5e editie van het Arrow Rock Festival op zaterdag 30 juni 2007 plaats op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen," schrijft OOR op haar website.


Het nieuwe logo van het festival

Centraler
Het was al een tijd de wens van de organisatie om het festival op een centraler gelegen locatie in het land te houden. Ze zijn er evenwel van overtuigd dat met de verhuizing naar het aloude Lowlands terrein niet het unieke Arrow Rock Festival-concept zal verdwijnen: twee podia, grote internationale namen en een unieke sfeer. Arrow is na Fields Of Rock het tweede festival dat binnen een tijdsbestek van een paar maanden naar Biddinghuizen verkast.

Kaartverkoop
Op 27 januari 2007 begint de kaartverkoop. Dan wordt meer over de line up bekend gemaakt. Op het internet circuleren al heftige geruchten over Toto en Aerosmith, maar van officiële zijde onthoudt men zich van commentaar.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat