Home

Nationale Golfgala in september

Biddinghuizen - 20 januari 2007.  De Nederlandse Golf Federatie, PGA Holland en Van Lanschot Bankiers hebben bekendgemaakt dat op zaterdagavond 8 september 2007 Het Nationale Golf Gala zal plaatsvinden.

Dit gezamenlijke initiatief vindt plaats in het tented village van het Van Lanschot Masters op Golfclub Dorhout Mees te Biddinghuizen.

Tijdens deze avond vindt ondermeer de prijsuitreiking plaats van de golfer, golfster en golfclub van het jaar. De avond wordt omlijst met diverse optredens en vele bekenden uit de golfwereld geven acte de presence. Ook Maarten Lafeber is aanwezig om één van de prijzen uit te reiken. In de loop van het golfseizoen worden de kandidaten genomineerd.

Van Lanschot Bankiers, hoofdsponsor van de NGF, is er trots op met Van Lanschot Masters gastheer te zijn van dit nieuwe evenement. Ronald Ruiter, Golfmanager bij Van Lanschot Bankiers: “Het is een unieke kans om onze betrokkenheid bij de golfsport verder uit te breiden.”

Voor de Nederlandse Golf Federatie gaat een bestaande wens in vervulling. “Wij waren al langer op zoek naar een podium om de unieke prestaties van onze nationale spelers en speelsters te belonen. Wij zijn blij dat wij dit nu samen met PGA Holland en Van Lanschot kunnen organiseren”, aldus Henk Heyster, directeur van de Nederlandse Golf Federatie.

Frank Kirsten, Voorzitter van PGA Holland ziet het Nationale Golfgala als “een welkome bevestiging van de professionalisering van de golfsport in Nederland”.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat