Home

60 jaar Transporter bij Walibi

Biddinghuizen - 4 april 2007.  De Volkswagen Transporter viert dit jaar zijn 60e verjaardag en daarom verzorgt Pon's Automobielhandel op 21 april aanstaande het '60 Jaar Transporter Festival' op het campingterrein van Walibi World in Biddinghuizen.

Eigenaars van een (klassieke) Transporter kunnen gratis deelnemen aan de feestelijkheden en ook liefhebbers mogen zonder entree te betalen naar binnen.

Campingterrein
Het '60 Jaar Transporter Festival' vindt plaats op het uitgestrekte campingterrein naast het bekende pretpark in Biddinghuizen (Flevoland). Op 21 april zijn hier alle Volkswagen Transporters (van T1 tot en met T5) welkom.

Aanmelden
Deelnemers dienen zich van te voren in te schrijven via de site www.60jaartransporter.nl. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en dus geldt: vol is vol. Voor Transporter-eigenaren die op 20 april aankomen, bestaat de mogelijkheid om een plaats op de Volkswagen Camping te reserveren. Ook dit kan via de speciale site. Bezoekers zonder Transporter hoeven zich niet aan te melden. Zij kunnen ook gratis naar binnen, maar betalen wel zeven euro parkeergeld.

Uitgebreid programma
Het programma van het festival is uitgebreid en feestelijk. Het Volkswagen Village is het epicentrum van alle activiteiten. Daar vindt de Volkswagen Markt, met exclusieve 'hebbedingetjes' plaats en er is continu live muziek. Daarnaast zijn er technische servicepunten en alle Transporters mogen hun snelheid tonen in de sprintwedstrijd. Uiteraard is er ook een Concours waar wordt bepaald wat de mooiste Transporter van het land is. De uittocht op zondagmiddag is een evenement op zich: alle Transporters verlaten het terrein dan voor de Transporter Tourtocht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat