Home

Audities AVRO Junior Songfestival bij Walibi

Biddinghuizen - 14 april 2007.  De voorbereidingen voor het vijfde AVRO Junior Songfestival zijn in volle gang. Dit jaar wordt er gewerkt met audities en twee hiervan, waaronder de 'mega-auditie op 6 mei', zijn op Walibi World in Biddinghuizen.

De postzakken met aanmeldingen stromen binnen en de organisatie maakt zich op voor de nog niet eerder georganiseerde roadshow. Het Junior Songfestival toert namelijk door het land met mega-audities. In maar liefst vijf verschillende attractieparken verspreid over Nederland zal de Junior Songfestival trailer staan, en vanuit daar zal nieuw Nederlands talent van zich laten horen tijdens de audities en de super-auditie. Sipke Jan Bousema zal de audities presenteren.

Meivakantie
De audities vinden tijdens de meivakantie plaats, vanaf 28 april is de Junior Songfestival trailer in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zo’n veertig kids tussen de tien en vijftien jaar doen dagelijks aan de auditie mee. Met hun zelfgeschreven liedjes proberen zij op 6 mei een plek tijdens de super auditie te veroveren in Walibi World.

Het AVRO Junior Songfestival gaat dit jaar een bijzonder jaar tegemoet. Het AVRO Junior Songfestival bestaat 5 jaar en naast de Nationale finale op 6 oktober, organiseert de AVRO dit jaar ook de Internationale finale van het Junior Songfestival op 8 december vanuit Ahoy, Rotterdam.

Agenda Roadshow audities:
Zaterdag 28 april: Ouwehands Dierenpark in Rhenen
Zondag 29 april: Walibi World in Biddinghuizen
Dinsdag 1 mei: Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek
Woensdag 2 mei: Familiepark Drievliet in Den Haag
Donderdag 3 mei: Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn
Zondag 6 mei: Super auditie in Walibi World in Biddinghuizen

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat