Home

Ontdek de Flevoboulevard per fiets

Ontdek de Flevoboulevard per fiets Biddinghuizen - 18 april 2007.  In de gehele maand mei staat de Flevoboulevard in het teken van fietsen.

De fietsroute Flevoboulevard is dan namelijk onderdeel van de nationale fietsmaand. Een bijzondere tocht van 20-45 km langs de oostzijde van het Veluwemeer in de gemeente Dronten en Zeewolde.

Lekker er op uit met de fiets voor een dagje, weekend of een hele vakantie. De fietsroute Flevoboulevard door het recreatiegebied aan het Veluwemeer biedt al deze mogelijkheden. Een route van 20-45 km fietsen door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten.

U kunt zelf de lengte van de route bepalen. Op de route komt u vele recreatieve attractiepunten en gezellige horecagelegenheden tegen.

Speciaal voor u hebben zij ook diverse leuke aanbiedingen en kortingen voor u samengesteld.

U kunt de gehele maand mei starten vanaf twee startplaatsen (tevens finishplaatsen): informatiecentrum Veluwerandmeren/restaurant strandpaviljoen de Fazant te Biddinghuizen en hotel restaurant Hardersluis te Zeewolde.De start- en finishplaatsen zijn geopend van 10.00-17.00 uur. Bij de start ontvangt u de fietsroute Flevoboulevard, kortingsbonnenboekje Flevoboulevard, deelnemerskrant nationale fietsmaand en diverse presentjes.

De fietstroute Flevoboulevard is één van de fietsroutes van deze nationaal georganiseerde fietsmaand, voorheen de landelijke fietsdag. Op zondag 27 mei a.s. wordt de fietsroute Flevoboulevard extra onder de aandacht gebracht in het RTL4 programma “Nederland fietst”.

Meer informatie over de fietsmaand en de Flevoboulevard kunt u vinden op http://www.flevoboulevard.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat