Home

Montgomerie en Lafeber in actie bij Dorhout Mees

Biddinghuizen - 15 mei 2007.  Colin Montgomerie is de speciale gast tijdens Van Lanschot Masters 2007. Dit jaarlijkse topgolfevenement wordt van 8 tot en met 11 september gehouden op Golfclub Dorhout Mees bij Biddinghuizen.

Samen met Maarten Lafeber, al jaren Nederland’s beste golfer en winnaar van het Dutch Open in 2003, geeft Colin Montgomerie op 8 september een clinic voor de jeugd van de Nederlandse Golf Federatie, daarna speelt hij de Pro-Am.

Op zaterdagavond 8 september zal Montgomerie zijn medewerking verlenen aan het eerste Nationale Golfgala, waar de prijs voor de beste golfer van Nederland wordt uitgereikt.

Hoogtepunt
Op zondagochtend speelt hij nogmaals een Pro-Am, waarna op zondagmiddag het hoogtepunt van zijn tweedaagse plaatsvindt: Maarten Lafeber en Colin Montgomerie komen samen met speciale gastspelers in een demonstratiewedstrijd over negen holes tegen elkaar uit.

Montgomerie
Colin Montgomerie boekte dertig zeges op de Europese Tour. Eén van zijn overrwinningen boekte hij in 1993 in het Heineken Dutch Open op Noordwijk. De op 23 juni 1963 geboren speler won de Europese Order of Merit liefst acht keer. Zeven van deze titels veroverde Monty vanaf 1993 op rij. Montgomerie is sinds 1991 een van de steunpilaren van het Europese Ryder Cup-team. Hij won de trofee samen met zijn team in 1995, 1997, 2002, 2004 en 2006.

Evenement
Het Van Lanschot Masters 2007 vindt op 8, 9, 10 en 11 september plaats op golfclub Dorhout Mees in Biddinghuizen. Het is het grootste besloten golfevenement van Nederland. Ruim 4.000 relaties van de bank en haar businesspartners kunnen vier dagen lang genieten van topgolf, golftips en –challenges, modeshows, charity sales, etc.

Nieuw in 2007 is het Nationale Golfgala op zaterdagavond 8 september dat Van Lanschot samen met de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland organiseert.

Nederlandse Golf Federatie

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat