Home

Waanzinnige directeur geniet

Biddinghuizen - 18 mei 2007.  De 10-jarige Elena Timpert uit Zwolle beleefde donderdag de dag van haar leven. Voor een dag was zij 'Waanzinnige directeur' van Walibi World in Biddinghuizen.

Met het insturen van een Cd-boekje met foto's en een zelfgemaakte video van het pretpark, werd zij gekozen uit ruim 250 inzendingen. "Wat zou jij doen als je directeur zou zijn van een pretpark?" Elena wist het wel…….

Achter de schermen
Dolgraag wilde ze eens een kijkje nemen achter de schermen bij de vele shows die in het park te zien zijn. Want daarvoor komt zij naar het park. De ouders van Elena hebben al vele jaren een jaarkaart, zodat ze zo vaak ze willen naar het park kunnen.

Opname
Maar het 10-jarige meisje is anders dan andere kinderen, behalve dat ze autistisch is, houdt ze ook niet zo van de attracties. Nee, de shows dat is waarvoor ze naar het komt. Iedere show wordt door de ouders op video opgenomen om hem thuis nog eens te kunnen bekijken. Vooral in de winter, als het park dicht is, want dat duurt Elena echt te lang.

Back Stage
Donderdag mocht zij het park openen als directeur van haar eigen pretpark. Ze mocht de hele dag familie en vrienden meenemen en speciaal voor haar werd de nieuwste Walibi show opgevoerd. Met haar eigen Walibi personeelspas had ze toegang de 'back stage' gedeeltes in het park. En dat vond ze super !

Aan het eind van de Waanzinnig Walibi dag mocht zij het Waanzinnige vuurwerk aansteken. En zo kwam er een einde aan de meest geweldige dag van haar leven……….Bron: Blikopniuews.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat